Autolening berekenen

De autolening berekent u door in te voeren wat het bedrag is dat u wilt lenen voor de aankoop van uw auto en daarnaast ook door te bepalen hoe lang u erover wilt doen om de lening terug te betalen. Dit kunt u namelijk helemaal zelf bepalen. Hierbij kunt u dus ook een beetje kijken welke looptijd nu het meest gunstig is voor de maandlasten en bij welke maandlasten u zich prettig voelt.

Niet vergeten te berekenen

U zult het niet geloven, maar veel mensen vergeten gewoon om hun autolening te berekenen en sluiten gewoon zonder erbij na te denken een autolening af bij de kredietverstrekker met de laagste rentevoet. Nou zullen ze alsnog in de meeste gevallen wel de beste aanbiedingen hebben, daar niet van, maar toch is het niet onbelangrijk de simulatie uit te voeren.

Het zou zomaar kunnen dat een kredietverstrekker met een iets hogere rentevoet toch voordeliger is. Uiteraard hebben we het dan wel over een minimaal verschil in rentevoet, want als het verschil groter is dan 1% kan het haast niet zo zijn dat er alsnog een voordeligere autolening uit de simulatie rolt.

Previous post:

Next post: