Geld lenen op zwarte lijst

Als u geld wilt lenen terwijl u op de zwarte lijst staat heeft u een lastige opgave, want zoals u weet zijn kredietverstrekkers absoluut niet happig om mensen een autolening te geven als deze op de zwarte lijst staat. Toch kan het geen kwaad om het te proberen als u graag een autolening wilt hebben. U kunt daarvoor contact opnemen met de kredietverstrekker en hen de situatie uitleggen waarom u precies op de zwarte lijst staat. Misschien heeft u wel een hele goede reden waarom u daarop staat en was het buiten uw macht. Kredietverstrekkers bekijken elke situatie individueel, dus afhankelijk van hoe hun uw situatie bekijken kunt u alsnog in aanmerking komen voor een autolening.

Houd niks achter

Als u op de zwarte lijst staat en u wilt toch geld lenen moet u met de kredietverstrekker bij wie u het geld wilt lenen wel compleet eerlijk zijn. Het heeft geen zin om zaken achter te houden om zo maar eerder een lening te krijgen, want uiteindelijk komen ook de zaken die u verzwijgt boven tafel en dan heeft u wellicht een groot probleem. Wees eerlijk, want het hoeft helemaal niet zo te zijn dat uw aanvraag wordt geweigerd omwille een notering op de zwarte lijst.

Wilt u een autolening simulatie doen? Klik dan op onze hoofdpagina op de kredietverstrekker van uw keuze en vul direct de lening simulator in.

Previous post: